Κατασκευή πελμάτων

πέλματα

Πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας βιώνουμε πόνους στα πόδια μας, οι οποίοι μπορεί να γίνουν αισθητοί από τα πέλματα μέχρι και τη μέση. Συνήθως, εντοπίζονται στην περιοχή του μεγάλου δακτύλου, στην έσω πλευρά του γόνατος, στο ισχίο και στην οσφύ. 

Για να ανακουφιστούν οι πόνοι και να προληφθεί μια υποτροπή στο μέλλον, απαιτείται μια ουσιώδης αξιολόγηση της περιοχής. Επιπλέον, απαιτείται η χρήση ενός κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου. Το θεραπευτικό πλάνο δεν περιλαμβάνει μόνο ορθωτικά μέσα. Συνήθως, αφορά σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, διατάσεις, αλλαγή υποδημάτων, αλλαγή καθημερινών συνηθειών κ.ά. 

Δυστυχώς, τα μοντέρνα υποδήματα, όπως τα τακούνια, σανδάλια, μπαλαρίνες κ.ά., δεν υποστηρίζουν σωστά τα πόδια μας. Έτσι, δημιουργούν φουσκάλες, κάλους και πόνο στο πέλμα. 

Στο PhysioTrikala εφαρμόζουμε την αξιολόγηση των 6 βημάτων που προτείνεται από την Foot Science International Academy. Συνεπώς, αξιολογούμε τα συμπτώματα και μέσω διαφόρων δοκιμασιών αναπτύσσουμε ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο. Εφόσον κριθεί απαραίτητο, γίνεται η κατασκευή πέλματος, το οποίο προσαρμόζεται στα περισσότερα παπούτσια αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις. 

 

Σκοπός

 Η χρήση των πελμάτων γίνεται με σκοπό να βελτιωθεί η στήριξη των ποδιών, να μειωθεί ο πόνος και η κόπωση. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν όχι μόνο στην ταχύτερη αποκατάσταση αλλά και στην πρόληψη περαιτέρω τραυματισμών ή υποτροπιάσεων.

 

Αξιοπιστία

Τα Formthotics χρησιμοποιούνται τα τελευταία 30 χρόνια σε εκατομμύρια ανθρώπων όλων των κατηγοριών επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων με απόλυτη επιτυχία. Η επιτυχία τους έγκειται στο γεγονός ότι κατασκευάζονται άμεσα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο χώρο μας, χωρίς να απαιτείται αποστολή σε άλλο εργαστήριο για την κατασκευή τους. Επιπλέον, η τεχνολογία της Formthotics επιτρέπει την επαναδιαμόρφωση των πελμάτων, χωρίς να χρειαστεί να αγοραστούν καινούρια πέλματα, συμβάλλοντας, έτσι, στη βελτίωση της άνεσης και τη μείωση του κόστους.

 

Κλείστε ραντεβού σήμερα κιόλας για μια εξατομικευμένη και αποτελεσματική αξιολόγηση των κάτω άκρων σας στο PhysioTrikala.   

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Formthotics και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί!