ThetaHealing®

Theta Healing®

Το ThetaHealing® αποτελεί μια ενεργειακή θεραπεία. Στόχος της είναι η εύρεση των βαθύτερων πεποιθήσεων που μας κρατάνε δέσμιους μιας πλαστής πραγματικότητας. Πράγματι, συχνά, μας διακατέχει μια αίσθηση ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ότι όλα συμβαίνουν σε εμάς και ότι δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Ότι είμαστε έρμαια της τύχης και αναλωνόμαστε στο να κατηγορούμε τους γύρω μας για ό,τι μας συμβαίνει. Συνήθως, μάλιστα, δεν έχουμε επίγνωση της συγκεκριμένης συμπεριφοράς. 

Δημιουργός της μεθόδου είναι η Vianna Stibal, η οποία την εφάρμοσε στον εαυτό της στην προσπάθειά της να ιαθεί από σοβαρή ασθένεια. Η ονομασία της προκύπτει από τα κύματα θ, κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο εγκέφαλος, όταν εφαρμόζεται η θεραπεία. Κατάλληλος για την εφαρμογή του ThetaHealing® είναι μόνο ο πιστοποιημένος Τheta Ηealer. Ο ειδικός καθοδηγεί τη συνεδρία με τέτοιον τρόπο, ώστε να βιώνετε ευεργετικά αποτελέσματα αναφορικά με την ίαση της ασθένειας που αντιμετωπίζετε. Επιπλέον, σας βοηθάει να βρείτε τους λόγους πίσω από τους οποίους κρύβεται ο φόβος και η ανασφάλεια σε σχέση με την πάθησή σας. Μέσα από τον διαλογισμό και μια άκρως πνευματική διαδικασία οδηγήστε με ασφάλεια στο μονοπάτι της αυτοΐασης.

Η διάρκεια της θεραπείας δεν μπορεί να καθοριστεί με σαφήνεια, αφού πρόκειται για μια βιωματική διαδικασία, η οποία δεν μπορεί να διακοπεί. Συνήθως διαρκεί από 1,5 ως 3 ώρες. Επίσης, αποκλειστικά στο PhysioTrikala, η θεραπεία συνδυάζεται με ολόσωμη μάλαξη. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα χαλαρώνει, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διείσδυση στο υποσυνείδητο και σε όλες τις πεποιθήσεις που κρύβει μέσα του και μας κρατά μακριά από την ίαση και την ευτυχία.    

Απολαύστε, λοιπόν, το “Τheta Μassage” και συνδυάστε τα οφέλη του στο PhysioTrikala. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Theta Healing®